Politika privatnosti

O autoru

Ovu internet stranicu, https://fizicar.com (u daljem tekstu: Fizičar) kao i sav sadržaj na njoj je kreirao Zdravko Mutin, profesor fizike u Karlovačkoj gimnaziji, koji je i odgovoran za prikazani sadržaj. Stranica direktno prezentuje video predavanja sa kanala Youtube.com/@fizicar, čiji autor je takođe Zdravko Mutin.

O prikupljanju podataka

Fizičar poštuje privatnost svojih korisnika i zbog toga ne obrađuje nikakve informacije o korisniku, kao što su IP adrese, adrese e-pošte i / ili druge informacije o posetiocima stranice. Upravo zbog toga Fizičar i ne koristi “kolačiće” putem kojih bi bilo moguće prikupiti neke od Vaših podataka o ličnosti.
“Kolačić” je kratak podatak koji veb stranica može poslati vašem pretraživaču, a koji se onda može čuvati na disku. Ako ste zabrinuti zbog vaše privatnosti i korišćenja “kolačića”, možete podesiti pregledač da vas obavesti kada primite “kolačić”, a možete i postaviti svoj pregledač da odbije “kolačiće” koje pokušavaju da Vam pošalju druge veb stranice.

O korišćenju analitike

Fizičar koristi Google analitiku kao alat za prikupljanje informacija o saobraćaju na sajtu, zarad praćenja posećenosti sajta, broja interakcija sa određenim stranicama, demografsku i geografsku zastupljenost korisnika, a sve sa ciljem unapređenja sadržaja. Svi podaci o korisnicima, koje prikupi Google analitika su u skladu sa politikom privatnosti Google-a.

Deljenje sadržaja

Deljenje sadržaja Fizičara je omogućeno korišćenjem WP dodatka “AddToAny” koji može prikupljati lične podatke korisnika u skladu sa politikom privatnosti “AddToAny”.

O sadržajima sa drugih veb lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju. Ovi veb-sajtovi mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju. Fizičar nema kontrolu nad istima, niti može da garantuje, ili da bude odgovoran za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvode ili druge materijale koji su dostupni na tim veb stranicama.

Kontakt

Sva pitanja u vezi politike privatnosti možete uputiti autoru na mail adresu: karlovacka.fizika@gmail.com.

Ukoliko dođe do bilo kakvih izmena u zaštiti privatnosti korisnika Fizičara, to će se istovremeno odraziti na sadržaj ove stranice.